Sidebar

11
Tue, May
2 New Articles

Συνεργασία ΚΟΑ – CYTA για το πρόγραμμα ΑΓΟ

Ανακοινώσεις
Tools
Typography

 

Συνεργασία ΚΟΑ – CYTA για το πρόγραμμα ΑΓΟ

 

Τη συνέχιση της συνεργασίας τους για στήριξη του προγράμματος Αθλητισμός Για Όλους ανακοίνωσαν σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη (18/12/2012), ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Πάμπος Στυλιανού και η Υπεύθυνη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της CYTA κ. Αλεξία Γιαλλουρίδου, η οποία εκπροσωπούσε τον Πρόεδρο της κ. Στάθη Κιττή.

 

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ευχαρίστησε το αδελφό Ημικρατικό Οργανισμό, τη CYTA, τονίζοντας ότι η απόφαση της να συνεργαστεί με  τον ΚΟΑ, στηρίζοντας τον αθλητισμό, είναι επένδυση ζωής. Χαρακτήρισε το ΑΓΟ, σαν «ιερή  αγελάδα», αναφέροντας ότι είναι το πιο μεγάλο πρόγραμμα του Οργανισμού, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους Γυμναστές που εργάζονται σε αυτό.

 

 Η Υπεύθυνη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της CYTA είπε ότι η Αρχή στηρίζει αρκετούς τομείς, μεταξύ αυτών τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον και με χαρά ανακοινώνει και τη στήριξη για δεύτερη συνεχή χρονιά, ένα σπουδαίο πρόγραμμα του Αθλητισμού, το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους».

 

  • Η ομιλία του Προέδρου του ΚΟΑ κ. Πάμπου Στυλιανού στη δημοσιογραφική διάσκεψη, έχει ως εξής:

 

«Η συνεργασία με τη CYTA για τη στήριξη ενός Εθνικού Προγράμματος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, το «Αθλητισμός Για Όλους», γίνεται για δεύτερη φορά και ευελπιστούμε να συνεχιστεί και να καταστεί θεσμός.

 

Η στήριξη της CYTA Mobile Vodafone θεωρείται πολύ σημαντική, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, και για το σκοπό αυτό προσπαθούμε να πείσουμε και  άλλους Οργανισμούς να ακολουθήσουν την πρακτική αυτή. Χορηγώντας δηλαδή τον αθλητισμό ενασχόλησης, όπου με την επένδυση μικρών ποσών αθλούνται χιλιάδες άνθρωποι.

Ο αθλητισμός ενασχόλησης δίνει ευκαιρίες άθλησης σε όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, κοινωνικής θέσης και κινητικών ικανοτήτων, προσφέροντας ταυτόχρονα ψυχαγωγία, καλή φυσική κατάσταση και  υγεία.

Το ΑΓΟ είναι το πλέον ισχυρό Εθνικό Πρόγραμμα του Οργανισμού με 18.000 μέλη ηλικίας από 4 μέχρι 90 χρονών και έσοδα που υπερβαίνουν το €1.200.000.

 

Παρά τις όποιες περικοπές γίνονται στον προϋπολογισμό του Οργανισμού το Πρόγραμμα ΑΓΟ θα στηρίζεται και θα αναβαθμίζεται συνεχώς προς όφελος του απλού πολίτη.

Στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, το Πρόγραμμα ΑΓΟ δίνει τη δυνατότητα στους Κύπριους Πολίτες να αθληθούν με συμβολικό δικαίωμα συμμετοχής της τάξης των €6 -  €10 το μήνα.

Η CYTA Mobile Vodafone με την χορηγία του Προγράμματος δείχνει την ευαισθησία της, απευθυνόμενη ιδιαίτερα στην παιδική ηλικία, αφού στο πρόγραμμα συμμετέχουν περισσότερα από 12.000 παιδιά.

Το ποσό της  χορηγίας αυτής ανέρχεται στις €30.000 για τη χρονιά 2012 – 2013 και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

300.000 ανακοινώσεις Προγράμματος ΑΓΟ (logo Cyta), 23.000 Βιβλιαράκια (Brochure) Επαρχίας Λευκωσίας (εκδίδεται δύο φορές το χρόνο), Ιστοσελίδα ΑΓΟ – (Banner CYTA για link στο website της Cyta), Αφίσες ΑΓΟ, 40 Πανό εκδηλώσεων ΑΓΟ, 5 Επαρχιακές Εκδηλώσεις (με συμμετοχή 3.000 μελών), 10 Κοινές Εκδηλώσεις ΑΓΟ με  Δήμους και Κοινότητες».

 

  • Η γραπτή ομιλία του Προέδρου της CYTA, την οποία ανέγνωσε η κ. Γιαλλουρίδου, αναφέρει τα ακόλουθα:

 

«Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε σήμερα εδώ μαζί σας, για δεύτερη  χρονιά,    για να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της στήριξης του Προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους» του ΚΟΑ από την υπηρεσία Κινητής Τηλεφωνίας της Cyta, τη Cytamobile-Vodafone.

Η Cyta στέκεται πάντα δυναμικά κοντά στον Κυπριακό Αθλητισμό και το αποδεικνύει αυτό με την μακροπρόθεσμη στρατηγική της για στήριξη διαφόρων έργων στο συγκεκριμένο τομέα. Ένα απ’ αυτά  είναι και η στήριξη του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους» από τη Cytamobile-Vodafone. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά το πραγματικό μας ενδιαφέρον, το οποίο δεν περιορίζεται φυσικά μόνο στο χώρο του αθλητισμού, αλλά ευρύτερα της κοινωνίας που μας φιλοξενεί στηρίζοντας ενέργειες που στόχο έχουν τη βελτίωση της  ποιότητας ζωής των πολιτών της. Επιλέξαμε δε το συγκεκριμένο Πρόγραμμα του ΑΓΟ γιατί προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να αθληθεί με χαμηλό κόστος και να συμμετέχει ενεργά σε αθλητικές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται στον καθένα και στην καθεμία από εμάς, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας κ.λπ. δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο παιδί.

Όπως έχουμε ξαναπεί,  η επιλογή μας για στήριξη του ΑΓΟ  βασίζεται στα κοινά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τη Cytamobile-Vodafone και τον ΚΟΑ. Κάποια απ’ αυτά είναι η συνεχής προσπάθεια, η αξία της συμμετοχής, η επικοινωνία κ.τ.λ..

Αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε ενεργά μέλη του Προγράμματος αυτού, το οποίο, πέραν από το σημαντικό όνομα που έχει αποκτήσει στο χώρο του κοινωνικού αθλητισμού της Κύπρου, τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης και επιβράβευσης.

Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, καθώς και όλη την ομάδα του προγράμματος ΑΓΟ για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συνεχίσουμε τη στήριξη του Προγράμματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εσάς που είσαστε σήμερα εδώ και να σας ευχηθώ από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και ένα πολύ καλύτερο Νέο Έτος, χωρίς τα σοβαρά προβλήματα που βασανίζουν σήμερα τον τόπο μας».

  • Η Υπεύθυνη του προγράμματος ΑΓΟ κ. Έφη Μούζουρου έκαμε μια ανασκόπηση για την πορεία και δράση του προγράμματος, το οποίο μετρά 27 χρόνια πετυχημένης παρουσίας.